Útmutató.

Kedves látogató!

Az oldal adatbázisában több mint 6000 oktatási intézmény adatait gyűjtöttük össze, hogy Ön kedvére válogathasson köztük, megkönnyítve ezáltal a képzéséhez szükséges gyakorlati helyek megtalálását, kiválasztását.

A Partnerintézmények menüpont alatt találja meg az adatbázist. A keresést nagyban segítheti, ha szűkíti a lehetséges intézmények listáját az Önnek megfelelő szűrési feltételek megadásával.

A szűrési feltételek megadása után, a Keresés gomb megnyomása szükséges. A feltételeknek megfelelő intézmények listájában egyszerre maximum 10 intézmény látható, de a lapozó gombok segítségével sz összeset megtekintheti.

A listában nem csak lapozni lehet a találatok között, hanem az oszlopok fejléceire kattintva az adott oszlop adatai szerint rendezheti is a listát. Az oszlopfejlécre kétszer kattintva csökkenő rendezés is lehetséges.

A listában megjelenő intézmények nevére kattintva az adott intézmény további adatait tekintheti meg.

További lehetőségek!

A felsőoktatási intézményeknek a Pedagógiai Szolgáltató Központtal együttműködve lehetősége van saját hallgatóinak felhasználói fiókokat regisztrálni az adatbázisban, ezáltal lehetővé téve azt, hogy a hallgató a portálon Bejelentkezzen.

Bejelentkezés után a hallgató nem csak kereshet a partnerintézmények között, hanem a felsőoktatási intézménye álltal megadott határidőig, meg is jelölhet maximum annyi partnerintézményt, ahányat a felsőoktatási intézménye engedélyezett. A határidő lejárta előtt természetesen vonhat vissza jelölést, és jelölhet meg további intézményeket is, valamint állíthatja a megjelölt intézmények priorítási sorrendjét.

A felsőoktatási intézmény célszerűen a határidő lejárta után letöltheti a hallgatói jelölések listáját.